Koken met de seizoenen (1) Lente |
Koken met de seizoenen (2) Zomer |
Koken met de seizoenen (3) Herfst |
Koken met de seizoenen (4) Winter |
Menu Griekse salade Vissoep en Pruimenclafoutis |
Toetje Mousse au chocolate |
Menu Tomatensoep Lasagne en Pavlovaatjes |
Voorgerecht Gravadlax |
Menu Hillegom (1) Meloen met rauwe ham |
Menu Hillegom (2) Witlof met ham en kaas |
Menu Hillegom (3) Perenegeltjes |
Hoofdgerecht Kalkoen drumsticks uit de oven |
Feestmenu (1) Voor bereiding zie Feestmenu (2) |
Feestmenu (2) Zeewier, Tonijn en Citroenijs |
Hans' notentaart |
IJsland menu Meloen-garnalen,Heilbot |
Krabcocktail,Kalkoentournedos Gegrilde ananasschijf |
Bouillon met witte druiven Biefstuk Stroganoff, Bananenkwark |
Kippensoep, Chinese kip warme grapefruit |
Portugese tomatensoep Runderlappen en Mangomousse |
Koolrabi met kipfilet Ham à la Hawaï, Watergruwel |
Taugésoep Entrecôte de Paris en Haagde Bluf
|
Pizzadeeg Pizza Ansjovis, Pizza Salami |
Eend met Whisky Vooral veel whisky :-) |
Menu Jurre Champignonsoep, Slavink Yochurt |
Menu Lenna Zalmfilet, Pannenkoeken en toetje |
Menu Ab Ardenner ham, Forel met amandel |
Menu Nel Garnalen cocktail, Varkenshaas |
Recept Dieter Appeltaart volgens Grootmoeder |
Recept Dini Ratjetoe |
Menu Tineke Kerrysoep, Sliptong en Appelbol |
Menu Henk Hertenbiefstuk en IJscappucino |
Vorige pagina
Volgend pagina
|